Плаж Цуцурас /Tsoutsouras beach /

Крит, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Плаж Цуцурас  се намират на 63 километра южно от Ираклион, на изхода на внушителния пролом на Миндрис. Той е построен на мястото на древния град Инатос, който е пристанище Приантос (намира се близо до село Кастелиана). Районът е много добре организиран и развит туристически, но все пак е дестинация за спокойна почивка. Пред селото има малко пристанище Цуцурас. На изток и на запад от пристанището има два големи залесени залива с обща дължина 2 км, които имат прекрасен груб пясък и кристално чиста вода. Плажът е леко организиран с чадъри и няколко вида дървета наоколо. Той е идеален за семейни почивки, тъй като всички необходими съоръжения за настаняване, забавления и храна са в непосредствена близост. Можете също така да използвате Цуцурас като база за проучване на другите околни плажове. 

Заслужава да се отбележи, че плуването в Цуцурас се счита за терапевтично и лечебно място, поради високата концентрация на сол и йод във водата. Няколко лекари препоръчват плуване там за тези, които имат мускулно-скелетни и ортопедични проблеми.

Как да стигна до Плаж Цуцурас /Tsoutsouras beach / ?


Плажът на Цуцурас е разположен по крайбрежната алея на селището, така че е трудно да го пропуснеш. Лесно се стига с автомобил и пеша до него. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!