Плаж Уайт /White Beach/

Цикладски острови, Гърция |
8/10 от 1 отзив

Блия плаж или Aspri Paralia, както е известно на местно ниво, получава името си от белите камъчета, които покриват части от плажа и белите скали, които го заобикалят. Склоновете ви придават изолирано усещане, какот и факта, че Бял плаж е достъпен само с лодка и прави този малък участък от брега, който трябва да видите, докато сте в Санторини.

ПЛажа Уайт се на 14 километра южно от Фира на южния бряг. Има много екскурзии с лодка, които предлагат дни из острова, повечето от тези пътувания ще спрат на плаж и вероятно на Червения плаж. Като алтернатива, ако просто искате да отидете на този плаж, можете да вземете лодката от кея на близкия плаж Акротири.

Белият плаж е сравнително малък и тъй като е една от най-популярните туристически атракции на Санторини, той е зает, особено когато има няколко пътувания с лодка наведнъж, така че не очаквайте да имате място за себе си. Тук също няма водни спортове, така че вземете някои игри за плажа или шнорхела си със себе си, за да сте като всички други хора, които се забавляват по време на плажа.

Как да стигна до Плаж Уайт /White Beach/ ?


Достъпа до плажа е само с лодка - организирано като екскурзия или с лодка "такси"  от Акротири. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!