Плаж Влихада /Vlychada Beach/

Цикладски острови, Гърция |
7/10 от 1 отзив

Плажът Влихада  се намира на южния бряг на остров Санторини, заобиколен от впечатляващи скали, които предлагат приятна сянка в най-горещите дни. Разполага с островчетата обикновен черен вулканичен пясък и няколко редици чадъри и шезлонги на разположение за отдаване под наем, далеч от центъра на плажа Влихада има също много свободно пространство, така че е лесно да си намерите малко място за себе си.

Влихада има малко пристанище с яхти и риболовни лодки в южния край на плажа, където можете да намерите място за паркиране. Около пристанището има и редица ресторанти, хотели, барове и магазини.

Ако искате да се разхождате, можете да тръгнете на северозапад покрай плажа и накрая ще стигнете до плажа на Ерос, където има хубава модерна таверна. Там може да спрете за освежаване, преди да се върнете обратно. Влихада е последният плаж в редиците Периса и Перивол, преди Акротири. 

Тук можете също да посетите фабриката за изкуства на Санторини, разположена точно на плажа.  

Как да стигна до Плаж Влихада /Vlychada Beach/ ?


Плажът Влихада е лесно достъпен. От гр. Фира тръгвате по пътя към Акротири. Когато сте там, ще видите знак на Влахада. Няма действащи автобуси и това обезкуражава големи туристи и възрастни хора да дойдат на този плаж .


Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!