Плаж Влихадия /Vlyhadia beach/

Крит, Гърция |
5/10 от 1 отзив

Плаж Влихадия се намира на 31 километра северно от Агиос Николаос, на северните брегове на района на Мирабело. Това е малко морско селище, където можете да стигнете след шофиране от Неаполис, през селата Скиния и Агиос Георгиос. Плажът пред селото, известен като Влихадиа, е доста груб и скалист. Особено когато морето е буйно, плуването може да бъде опасно.

Следващият плаж, който ще откриете на запад, е по-добра възможност за плуване, може би най-хубавия плаж в района на Мирабело. Плажът се нарича Авлаки и се оформя на изхода на дефилето на Маврогянис. Има бели камъчета и кристални води. Особено когато морето е спокойно, доста рядко, плуването в Авлаки може да бъде хубаво преживяване.

Влихадия и Авлаки са два от малкото плажове на северната страна на Мирабело. Те са напълно неорганизирани и са добър избор за всеки, който иска да се къпе, но със сигурност не си струва да се качите до тук само за плажовете. Можете обаче да съчетаете посещение на красивия Мирабело с живописните си села, старите манастири и редките природни красоти с плуване във Влихадия.

Как да стигна до Плаж Влихадия /Vlyhadia beach/?


Лесен достъп от Неаполис, през селата Скиния и Агиос Георгиос. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0