Tianmen mountain / Планината Тианмен

Zhangjiajie, Китай |
9/10 от 1 отзив

Tianmen Mountain или в превод от китайски "вратата към рая" е красива планина, разположена в непосредствена близост до град Zhangjiajie в провинция Хунан. Макар и не много висока - 1519 м., планината изглежда много впечатляващо, погледната от низините под нея, а много места около и в нея като 11-километровият път с 99 завоя по него, най-дългият лифт в света (7455 метра) и стъклените платформи по ръба на планината са придобили световна известност.

Как да стигна до Tianmen mountain / Планината Тианмен?


До Тианмен се стига най-лесно с изграденият лифт от град Zhangjiajie, или с автобус по живописният път. Билетите, които се продават, поради големият поток от хора включват лифт в едната посока и автобус в другата, а туристите имат право да изберат при покупката кое от двете да използват в коя посока.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Ivo Georgiev
9/10
преди 3 години
0 0
Много впечатляващо, може да се направи за половин ден. Имайте предвид, че вероятността glass walk-а да е в облаци, както се случи при нас, е доста сериозна.

Как да стигна?
Лифта или автобусите тръгват в близост до автогарата. Трябва да си изберете дали да бъдете с лифта нагоре или надолу. Доста хора слизат пеш по пътя със завоите, което изглежда доста добра опция, понеже гледките са хубави.
Кога да отида?
Август, Септември, Октомври
За колко време да отида?
6-10 часа

Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
1
Септември
1
Октомври
1
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
1
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0