Ваканционен център Пра делля Торе / Centro Vacanze Pra`delle Torri

Северна Италия, Италия |
0/10 от 0 отзива

Ваканционният център Pra 'delle Torri обхваща 120 хектара, заобиколен от богата растителност и оборудван, за да гарантира, че получавате само най-доброто: голяма зона за къмпинг, широк избор от места за настаняване, за да задоволи всяка нужда и великолепен воден парк с басейни и водни игри.  

Къмпинга разполага със стандартни терени (около 90 м²) - терени Maxi (от 115 до 150 м²). Всички терени имат водоснабдяване, електрическо захранване от типа ЕИО (220 волта, от 5 до 10 ампера) и канал за отпадни води; всички те са засенчени от дървета и имат тревна повърхност. Има и така наречената ексклузивна зона в красива борова гора за малки каравани / каравани и палатки, които не изискват никакво електрозахранване, водоснабдяване или канализация. - Над 10 санитарни възли с модерно оборудване са разположени в лагера; някои от тях разполагат с тоалетни за хора с увреждания и стаи за майки и бебета. - Гарантирано денонощно захранване с топла вода.

Огромната площ от 34 000 метра е заета с плувни басейни, точно на брега на морето, включително фантастичен воден парк с пързалки, водни игри и джакузи, красивия остров на пиратите - детски рай, басейн с олимпийски размери. 

контакти: +39 (0) 421 299063

уебсайт: http://www.pradelletorri.it/Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!